Het verhaal achter Deborah's Hair & Beauty

Deborah’s Hair & Beauty aan de Dorppsstraat 348A in Assendelft, opende op 8 november 2014 haar deuren. Naast een prachtige grote kapsalon wordt er ruimte geboden aan een schoonheidssalon, nagelstudio en een cosmetisch arts.

Deborah Naoum is allround hairstylist en verantwoordelijk voor het kapsalon gedeelte. Samen met haar tweelingzus Chantal, die het zakelijke en administratieve deel voor haar rekening neemt, heeft ze in Assendelft haar droom verwezenlijkt.   

Deborah’s Hair & Beauty  is meer dan alleen een kapsalon. Alles onder een dak om je mooi te laten maken en ook nog eens voor zeer redelijke prijzen.    

Deborah: “ik vind het heerlijk om te zien dat iemand met plezier in de spiegel kijkt en er echt mooi uit ziet. Of dat nou een jonge meid is die we helemaal mooi maken voor een party, met prachtig gestyled haar, trendy nagels, mooie volle wimpers en een mooie frisse huid, een kleine peuter die lekker geknipt is of een oudere dame voor een mooi verzorgde watergolf coupe”.

We willen dat iedereen bij ons mooi en tevreden de deur uit gaat. De beste reclame voor ons werk is de spiegel. En gelukkig merken we dat heel veel mensen bij ons terugkomen en dat er zo langzamerhand een vaste klantenkring ontstaat. Dat is erg fijn om te merken, want we houden van ons vak en we zijn trots op onze winkel.

 • Ook kunt u sparen voor een gratis knipbeurt

  Ook kunt u sparen voor een gratis knipbeurt

  Ook kunt u bij ons sparen voor een gratis knipbeurt. Bij elke knip behandling krijgt u een stempel en bij een volle spaarkaart een kni...

  Lees meer
 • Verjaardag op komst? Geef een cadeaubon!

  Verjaardag op komst? Geef een cadeaubon!

  Het leukste cadeau om weg te geven

  Lees meer
Meer nieuws